- Balázs Boncsarovszki, Aulone Hoti, Abdul Hannan Bin Zulkarnain, Chengfang Tao, Gere Attila: From Subconscious Reactions to Consumer Preferences: A Multimodal Sensory Study Investigating Taste Perception Using Galvanic Skin Response and Facial Expression Analysis. Oral Presentation in the 6th International Conference on Biosystems and Food Engineering Conference. 2025.06.06.
- Tao, C., Zulkarnain, H.B., Boncsarovszki, B., Hoti, E., Beselica, E., Gere, A Taste perception in VR and microgravity. Poster Presentation in the 6th International Conference on Biosystems and Food Engineering Conference. 2025.06.06.
- Zulkarnain, A.H.B., Jaha, V., Tao, C., Boncsarovszki, B., Kókai, Z., Gere, A. Seeing Green: Comparing ScreenBased Eye Tracking and Virtual Reality Eye Tracking on Sustainable Labels. Presentation in the 6th International Conference on Biosystems and Food Engineering Conference. 2025.06.06.
- Boncsarovszki Balázs, Abdul Hannan Bin Zulkarnain, Gere Attila: „AI LETT, MARADHAT?” – MESTERSÉGES INTELLIGENCIA HASZNÁLATA FOGYASZTÓI PREFERENCIÁK MEGISMERÉSÉRE”. Előadás a XXVIII. Tavaszi Szél Konferencián, 2025.
DÍJAK, ELISMERÉSEK:
- Különdíj a 37. Országos Tudományos Diákköri Konferencián Agrártudományi Szekció Élelmiszerminőségi Tagozatában (Boncsarovszki Balázs, Szakál Dorina, Gere Attila: Bőrelleneállás és szemkamerás adatok komplex értékelése). Intézetigazgatói dícséret a MATE ÉTTI 2024/25 tanévzáró elnöki tanácsülésén.
- Tudományos Nagyköveti kinevezés a Magyar Tudomány Éve 2025-26 Program keretein belül